Mededelingen:

Met trots presenteert de werkgroep van het Kursusprojekt Benschop/Polsbroek vanaf begin januari het cursusaanbod voor het nieuwe seizoen. Naast bekende cursussen treft u dit voorjaar ook weer een aantal nieuwe aan, we hebben bij het samenstellen van het programma geprobeerd zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Dus bieden we u scala aan cursussen aan op creatief, cultureel, culinair, sportief en educatief gebied.

We hebben weer enthousiaste docenten bereid gevonden om hun kennis en kunde met u te delen. Dit cursusaanbod kan dan ook mede dank zij hén en de financiële steun van de gemeente Lopik en de adverteerders op deze website worden verwezenlijkt. Wij vertrouwen erop dat u ook nu weer iets van uw gading kunt vinden, en wensen u een creatief en gezond 2018.

OPEN HUIS DAG

Wij nodigen alle belangstellenden en geïnteresseerden uit voor traditionele open dag, die gehouden zal worden op

ZATERDAG 27 JANUARI 2018

Van 13.00 uur tot 15.30 uur zal in de grote zaal van Dorpshuis XXL in Benschop weer een aantal docenten aanwezig zijn om u te informeren over "hun" cursus(sen).

WELKE ACTIVITEITEN KUNT U VERWACHTEN?

* demonstratie van of informatie over:

- Inkt en potlood

- Workshop Zijde schilderen

- Symfonische ontdekkingsreis

- Mozaïeken

- Presentatie Nieuw Zeeland

- Workshop Stippen op porcelein

- Sportschieten

- Introductie Biljarten

- Voorbeelden van de workshop Lente

- Handlettering (voorbeelden)

- Nagelwiel versieren (voorbeelden)

- Dromenvanger maken


* ca. 15.30 uur: grote verloting met aantrekkelijke prijzen die door de plaatselijke middenstand ter beschikking zijn gesteld, waarvoor onze hartelijke dank!

GRAAG TOT ZIENS OP ZATERDAG 28 JANUARI

Mocht u nog wensen, vragen of ideeën hebben wat betreft cursussen of organisatie, laat het ons dan a.u.b. weten, via onderstaande informatie adressen, zodat wij dit in een volgend programma kunnen opnemen.

Natuurlijk kunnen wij ook altijd nieuwe, enthousiaste werkgroepleden gebruiken, heeft u interesse, neem contact met ons op via onderstaande adressen.

Secretariaat: Oranje Nassaustraat 19 3405 XH Benschop
Informatie: Annie Buunen, tel.: 0348-451467
Wil van Vrouwerff, tel.: 0348-451996