11 Ambachtelijk boerenijs bereiden

We gaan eerst de basismix voor roomijs pasteuriseren. Die basismix bestaat o.a. uit verse boerenmelk, slagroom en sacharose. Daarnaast gaan we ook een sorbetmix maken. Dit wordt dan een schepijsje op basis van fruit. Onder begeleiding gaan we 2 mixen afdraaien tot ijs en natuurlijk heel veel proeven. Uiteraard krijg je een literbak zelfgemaakt schepijs mee naar huis.
Meenemen: schort, schone waterdichte schoenen en een koeltas/-boxje.

DEZE CURSUS IS REEDS VOLGEBOEKT

A: VOL
1 dinsdagavond: 20.00-22.00 uur
21 september

B: VOL
1 dinsdagavond: 20.00-22.00 uur
28 september

C:
1 dinsdagavond: 20.00-22.00 uur
5 oktober

docente : Cynthia Lekkerkerker
lesgeld : € 5,–
materiaalkosten : € 20,–
plaats : Mastwijkerdijk 41, Montfoort